پیگیری مصوبات سفر وزیر میراث‌فرهنگی به جزیره بوموسی

دستیار وزیر میراث‌فرهنگی به همراه هادی معین‌فر معاون گردشگری اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی هرمزگان روز جمعه ۵ بهمن ماه ۱۴۰۳ در راستای پیگیری مصوبات سفر وزیر میراث‌فرهنگی به جزیره بوموسی، از پروژه‌ها و ظرفیت‌های گردشگری و صنایع دستی این جزیره بازدید کرد.

به‌گزارش میراث‌آریا، محمد جواد حق‌شناس، دستیار وزیر میراث‌فرهنگی به همراه هادی معین‌فر معاون گردشگری اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی هرمزگان روز جمعه ۵ بهمن ماه ۱۴۰۳ در راستای پیگیری مصوبات سفر وزیر میراث فرهنگی به جزیره بوموسی از پروژه‌ها و ظرفیت‌های گردشگری و صنایع دستی این جزیره بازدید کرد.

در این بازدیدها، او از مجموعه بوم‌گردی عمو نادر و پروژه اقامتی هتل هرندی بازدید و بر اهمیت حمایت از سرمایه‌گذاری‌های محلی و تشویق مردم برای فعالیت در حوزه گردشگری تأکید کرد.

همچنین موضوع توسعه زیرساخت‌های گردشگری به‌ویژه در زمینه بوم‌گردی و خانه‌های مسافر مورد توجه قرار گرفت. در این راستا، با هدف بهره‌گیری از ظرفیت‌های بومی و تشویق مردم محلی به سرمایه‌گذاری، اطلاع‌رسانی و دعوت عمومی برای ایجاد مجموعه‌های اقامتی و بوم‌گردی انجام شد.

در جریان بازدید محمد جواد حق‌شناس دستیار وزیر، از جزیره ابوموسی، نشستی با حضور هنرمندان و صنعت‌گران صنایع‌دستی منطقه در کمیسیون خانواده و بانوان فرمانداری برگزار شد.

در این نشست، بر ظرفیت‌های منحصر به فرد صنایع‌دستی جزیره و نقش آن در توسعه اقتصادی و فرهنگی تأکید شد. همچنین مشکلات و نیازهای هنرمندان مطرح و راهکارهایی برای حمایت بیشتر از آنان ارائه شد.

در جریان بازدید محمد جواد حق‌شناس، دستیار وزیر میراث فرهنگی، از جزیره، تعدادی از خانه‌های قدیمی جزیره که ظرفیت تبدیل به مجموعه‌های بوم‌گردی را دارند، مورد بررسی قرار گرفتند. این بررسیها با هدف شناسایی و استفاده از ظرفیت‌های محلی برای توسعه گردشگری پایدار انجام شد.

گفت‌وگو با هنرمندان صنایع‌دستی در محلات جزیره از دیگر برنامه های سفر محمد جواد حق‌شناس به جزیره بوموسی بود که صنایع دستی محلی به ویژه هنر زنان محلات و رشته های روزدوزیهای سنتی مورد توجه قرار گرفت.

محمد جواد حق‌شناس، دستیار وزیر میراث‌فرهنگی در این بازدیدها با اشاره به غذاهای محلی استان هرمزگان گفت: استان هرمزگان از شرق و غرب آن فرهنگهای متنوعی دارد و هر کدام از آنها غذاهای محلی مخصوص به خود را دارند.

او تاکید کرد: این یک ظرفیت است و صنایع غذایی ظرفیت جذب گردشگر را دارد و شاید هرمزگان بتواند بعد از گیلان به عنوان شهر خلاق در حوزه صنایع غذایی مورد توجه قرار گیرد.

انتهای پیام/

کد خبر 1403110600265
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha